altОт 30 май (сряда) в продажба е брой 45 на българското авиационно списание АЕРО. В новия брой, който има общо 84 страници, ще намерите отличени статии посветени на военната, гражданската и леката авиация, като и чудесното специално приложение-подарък посветено на многоцелевия изтребител Eurofighter.

На 26 април, малко преди да излезе предходния ни брой, се разби български учебно-боен самолет МиГ-29УБ. Добрата новина е, че екипажът е невредим, а другата добра новина, колкото и странно да е това, е че този инцидент може да послужи за една дълбока преоценка на състоянието на военната и по-конкретно изтребителната авиация. Нашите критични размисли по темата може да намерите във водещия материал на броя. За някои ръководни кадри в МО, може би нашия материал ще се строи прекалено краен. Може би това е така, но е факт, че е време някои въпроси да бъдат поставени в прав текст, защото не може да си позволим повече разтакаване в решаването на критично важни въпроси за нашата военна авиация.

Отвъд този изключително важен въпрос, ние традиционно даваме статии, които се надяваме да са интересни на всички авиоентусиасти у нас. Евгени Андонов посети централата на easyJet в Лондон, където се запозна с дейността на емблематичната нискотарифна авиокомпания. В същото време Александър Младенов пътува до Казан в Руската федерация за да види как се произвеждат най-новите варианти на Ми-8/17, както и едно от най-новите произведения на руската авиоиндустрия Ансат. Разбира се, не пропускайте и статията за голямото учение „Тракийска звезда 2012”, както и обзора на най-новите целеоказващи контейнери, репортаж от стрелбите на унгарските Gripen в Швеция и всичко останало от новия брой.

Цялото съдържание може да намерите тук.

Ще се радваме да дадете вашето мнение за броя във форума на списанието.

АЕРО може да бъде намерено по точките за продажба на вестници и списания из страната. Не пропускайте да го потърсите във веригите бензиностанциите Shell, както и в специализираните магазини за вестници и списание Inmedio, които се намират в големите молове в София и страната, както и в някои магазини Кауфланд.

Не забравяйте, че списанието вече може да се купува и чете и в електронен формат. За новия брой вижте тук.

Най-сигурния начин да си подсигурите списанието е ако се абонирате!

 

Коментари

blog comments powered by Disqus