altОт 29 юни (петък) в продажба е брой 46 на българското авиационно списание АЕРО. В нашия брой, ще намерите отличени статии посветени на военната и гражданската авиация по света и у нас, както и чудесен поглед към българската авиационна история.

Не пропускайте краткия водещ анализ на броя, в който разглеждаме кои програми ще бъдат развивани в следващите няколко години в нашите ВВС, както и кратичкия материал за последните развития около изтребителната сага у нас, в който имаме специалното включване на премиера Бойко Борисов. Екипът ни пътува и до Швеция, където стана свидетел на празненствата за 75-ата годишнина на Saab и се запозна с най-новите събития около Gripen. В същото време се спираме и на българската авиационна индустрия, където все пак се случва нещо ново под формата на пловдивската фирма „Телесис”, произвеждаща радиоуправляеми мишени и имаща амбициите да пробие и в безпилотния сектор.

Разбира се, не пропускайте и анализа на тежкия инцидент с новия руски пътнически самолет „Суперджет 100”, представянето на едно много интересно учение на Гранична полиция, фоторепортажа от авиошоуто в Кавала, първата част от разказа ни за Фолклендската война и разбира се, чудесната монография за експлоатацията на турбовитловия пътнически самолет Ил-18 в България.

Приятно прекарване с новия брой и не пропускайте да посещавате сайта ни за ежедневни новини от авиационния свят.

Цялото съдържание може да намерите тук.

Ще се радваме да дадете вашето мнение за броя във форума на списанието.

АЕРО може да бъде намерено по точките за продажба на вестници и списания из страната. Не пропускайте да го потърсите във веригите бензиностанциите Shell, както и в специализираните магазини за вестници и списание Inmedio, които се намират в големите молове в София и страната, както и в някои магазини Кауфланд.

Не забравяйте, че списанието вече може да се купува и чете и в електронен формат. За новия брой вижте тук.

Най-сигурният начин да си подсигурите списанието е ако се абонирате! 

Коментари

blog comments powered by Disqus