altОт 30 юли (понеделник) в продажба е брой 47 на българското авиационно списание АЕРО. В нашия брой, ще намерите отличени статии и материали посветени на актуални събития от военната и гражданската авиация по света и у нас.

Водещият материал на броя е посветен на задълбочен разказ за това как авиацията гаси Витоша и анализа за това що за противопожарна авиация ни е нужна.

Екипът ни разбира се бе и на авиоизложението във Фарнбъроу, което определено не донесе големи новости, но все пак заслужава не малко отразяване. В броя ще намерите 12 страници посветени именно на това събитие.

Задължително прочетете и репортажа за днешното състояние и бъдещите перспективи на една пренебрегвано, но важна авиация. А именно селскостопанската такава. Отвъд това се спираме отново на българската авиационна история чрез поредната част на историята на Ил-18 у нас, както и отбелязваме раждането на един от най-емблематичните изтребители в историята – F-15.

Цялото съдържание може да намерите тук.

Ще се радваме да дадете вашето мнение за броя във форума на списанието.

АЕРО може да бъде намерено по точките за продажба на вестници и списания из страната. Не пропускайте да го потърсите във веригите бензиностанциите Shell, както и в специализираните магазини за вестници и списание Inmedio, които се намират в големите молове в София и страната, както и в някои магазини Кауфланд.

Не забравяйте, че списанието вече може да се купува и чете и в електронен формат. За новия брой вижте тук, на цена от само 3,50 лв.

Най-сигурният начин да си подсигурите списанието е ако се абонирате!  

 

Коментари

blog comments powered by Disqus