altНовият, 50-ти брой на българското авиационно списание АЕРО е в продажба от 30 октомври. Броят е специален по две причини към редовният ни брой има напълно безплатно приложение посветено на 100-годишнината на военната авиация и общия обем на 50-тия брой на списанието е 116 страници.

Приложението е с обем 68 страници, и в него накратко и с много илюстрации, някои от които никога не са виждали бял свят, ще ви разкажем за историята на военната авиация от 1912 г. до ден днешен. Едва ли има по-добър подарък от тази книжка, която ще е достатъчно актуална още дълги години, чак до 200-годишнината, когато ще направим за вас нова.

В новия брой сме подготвили и традиционния анализ за състоянието на ВВС, който от наша гледна точка изразява днешната нелека ситуация, в която се намират Военновъздушните сили. Не пропускайте и статията за последните актуални и леко скандални развития около процеса по покупка на нов боен самолет за ВВС. Щеше ни се да напишем и думичката „конкурс” в предходното изречение, но за нещастие, министърът на отбраната Аню Ангелов има по-различна визия за това, как да протече изборът.

Отделили сме и място на една съвременна трагедия, свързана с българската авиационна история, а именно ситуацията около легендарното софийско летище Божурище. И за да не сме прекалено мрачни, не малко внимание сме обърнали и на най-младите летци, които съвсем наскоро започнаха да летят самостоятелно на МиГ-29.

Цялото съдържание на списанието и приложението може да намерите тук.

Ще се радваме да дадете вашето мнение за броя във форума на списанието.

АЕРО може да бъде намерено по точките за продажба на вестници и списания из страната. Не пропускайте да го потърсите във веригите бензиностанциите Shell, както и в специализираните магазини за вестници и списание Inmedio, които се намират в големите молове в София и страната, както и в някои магазини Кауфланд, магазините Relay, които се намират в метростанциите, международните летища и големите ЖП гари, магазините One Minute и супермаркетите Карфур, както и някои от магазините Фантастико и Метро.

Не забравяйте, че списанието вече може да се купува и чете и в електронен формат. За новия брой вижте тук, на цена от само 3,50 лв.

Най-сигурният начин да си подсигурите списанието е ако се абонирате!  

   

Коментари

blog comments powered by Disqus