altОт 28 април (събота) в продажба е брой 44 на българското авиационно списание АЕРО. В новия брой ще намерите отличени статии посветени на военната, гражданската и леката авиация, като не забравяме да направим и поглед към българската авиационна история.

Александър Младенов отиде чак в Далечния изток за да види къде и как се произвеждат новите руски щурмови вертолети Ка-52. Иван Вукадинов пък се повози на въздушен танкер от състава на ВВС на САЩ и видя от първа ръка що е то дозареждане във въздуха. Екипът ни отиде и в Граф Игнатиево за да отрази последните месеци от живота на МиГ-21 в България. Красимир Грозев от своя страна се опитва да ви пренесе из коридорите на Министерството на отбраната, където текът знайни и незнайни процеси, които за съжаление май нямат намерение да сътворят един честен и открит конкурс за нов боен самолет. Не пропускайте и материалите за скорошното посещение на делегация от ВВС в САЩ, където българските военни се запознаха с тамошната система за обучение и репортажа за участието на вертолетната ни авиация в учение със сухопътните сили на САЩ в Германия. Освен това сме ви подготвили статии за първата година от търговската експлоатация на Суперджет 100, новият играч на пазара на леки вертолети Cabri G2 и биография на китайските развития на бомбардировача Ту-16.

Цялото съдържание може да намерите тук.

Ще се радваме да дадете вашето мнение за броя във форума на списанието.

АЕРО може да бъде намерено по точките за продажба на вестници и списания из страната. Не пропускайте да го потърсите във веригите бензиностанциите Shell, всички супермаркети от веригата „Фантастико”, както и в специализираните магазини за вестници и списание Inmedio, които се намират в големите молове в София и страната, както и в някои магазини Кауфланд.

Не забравяйте, че списанието вече може да се купува и чете и в електронен формат. За новия брой вижте тук.

Най-сигурния начин да си подсигурите списанието е ако се абонирате!

 

Коментари

blog comments powered by Disqus