altЗа втора поредна година Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение" (ДП „РВД”) организира „Дни на отворени врати”, които ще се проведат на 4 и 5 юли 2012 г. от 10,00 часа в сградата на ДП РВД (. София, бул. „Брюксел" 1). Това съобщава Министерство на транспорта.

По време на дните на отворени врати в конферентната зала на Централно управление на ДП „РВД” всички участници ще бъдат запознати подробно с изискванията за кандидатстване за длъжността „Ръководител на полети”, детайлите около обучението, както и ще имат възможността да усетят работната атмосфера на действащите Ръководители на полети чрез посещение в Оперативната зала в Единния център за управление на въздушното движение (ЕЦ за УВД).

Всички желаещи да се включат е необходимо да направят заявка за записване като изпратят трите си имена и телефон за обратна връзка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Заявките ще се приемат до 3 юли 2012 г.  

Коментари

blog comments powered by Disqus