Над 400 кандидати за ръководители на полети Над 400 кандидати подадоха документи за участие в подбора за ръководители на полети в ДП РВД. Това съобщиха от държавното предприятие.

Есенната кампания за набиране на кадри приключи на 30 октомври 2016 г., но желаещите да упражняват престижната професия могат да кандидатстват целогодишно. Подборът по документи е постоянен, а следващата изпитна сесия ще бъде обявена в началото на следващата година.

Все повече се увеличава интересът към тази професия, а българските ръководители на полети и тази година се представят с безупречни показатели по безопасност и без допуснати закъснения на полетите, съобщават от РВД

В ДП РВД вече се провеждат изпитите по английски език, които компанията осигури безплатно за кандидатите. От 2 ноември започва и тестът FEAST, който ще бъдe последван от проверка за медицинска годност, практически упражнения на симулатор и заключително интервю. Успешно преминалите всяка следващата фаза кандидати, ще получат известие на електронната си поща.

Информация за новите сесии за подбор на кадри може да намерите на официалния сайт на РВД - www.bulatsa.com.

Коментари

blog comments powered by Disqus