Ryanair стъпи и на летище Варна и обяви нова линия от ПловдивИрландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви днес, 7 февруари 2017 г., своите първи полети от Варна, с новата линия до Брюксел Шарлероа, която ще оперира два пъти седмично. Отново до Шарлероа ще се лети и от летище Пловдив.

Полетите Варна - Шарлероа  започват от 30 октомври 2017 г., което ще осигури 35 000 пътници годишно на летище Варна, по изчисление на авиокомпанията. Това е третата дестинация на Ryanair в България, след Пловдив и София.

Полетите Пловдив - Шарлероа също започват от октомври тази година.

Ryanair чества своя нов маршрут от България чрез пускане в продажба на билети в мрежата си от полети в Европа на цени, започващи от €9,99 за пътуване през февруари и март, които могат да бъдат резервирани до полунощ в петък (10 февруари 2017 г.). Новата линия до Пловдив се отбелязва също с разпродажба на места за февруари и март с цени започващи от €19,99, които могат да бъдат резервирани до 13 февруари.

Ryanair стъпи за първи път в България през 2010 г. с полети от и до летище Пловдив. До днес авиокомпанията обслужва само една дестинация до пловдивското летище, но от миналата година стартира огромна експанзия на летище София, като в момента авиокомпанията обслужва 21 линии до там.

Коментари

blog comments powered by Disqus