Transavia започна полети Амстердам - СофияНискотарифната авиокомпания Transavia откри нова въздушна линия от Амстердам до София, съобщиха от компанията, която е част от Air France - KLM Group.

Директните полети между София и Амстердам ще се извършват 3 пъти седмично – в дни понеделник, сряда и петък. Цените на билетите започват от 29 евро в едната посока в зависимост от наличността.

“Много сме щастливи, че можем да предложим директна връзка 3 пъти седмично между София и Амстердам. За нас е удоволствие да посрещнем българските пътници на борда и да им предложим атрактивни цени. Вярваме, че този маршрут ще продължи да се развива и в бъдеще,”, коментира Анита Зундер, говорител на Transavia.

Transavia изпълнява редовни и чартърни полети повече от 50 години. В момента в полетната й мрежа има над 110 дестинации, основно в Европа и Северна Африка.

Авиокомпанията превозва над 11 млн. пътници годишно и оперира от седем основни летища в Европа: в Холандия – Амстердам, Ротердам/Хага и Айндховен; във Франция – Париж, Нант и Лион; в Германия – Мюнхен.

Коментари

blog comments powered by Disqus