Wizz Air пусна опция за запазване на билет без име на пасажераУнгарската нискотарифна авиокомпания Wizz Air въвежда нова услуга, която позволява на клиентите да правят нова резервация, без да включват имената на всички пътници. Продуктът е разработен за клиенти, които искат предварително да си резервират полет на ниски цени, но още не са сигурни с кого ще пътуват.

Новата функция на авиокомпанията е достъпна от днес и се нарича Flexible Travel Partner („Гъвкав избор на партньор за пътуване“). При закупуване на услугата клиентите на Wizz Air трябва въведат името само на един пътник, но могат да резервират билети за до девет допълнителни пасажери, без да включват имената им в момента на резервацията. Клиентите могат да предоставят допълнителните имена във всеки един момент чрез достъп до онлайн резервацията си преди момента на чекирането онлайн.

Новата услуга Flexible Travel Partner на Wizz Air се предлага срещу такса от 10 евро за пътник/полет.

Онлайн чекирането на Wizz Air е налично от 30 дни до 3 часа преди планирания час на заминаване, ако сте направили резервация преди 15 август 2017 г. или сте закупили място по време на резервацията си на или след 15 август 2017 г.

Ако не сте закупили никакви места с резервацията си, направена след 15 август 2017 г., чекирането ще може да бъде извършено само 48 часа преди заминаването. За двупосочни полети, за които не са закупени места, чекирането за полета на връщане започва, след като започне чекирането за полета на отиване, до 15 дни преди излитането на полета, пише на сайта на превозвача.

Коментари

blog comments powered by Disqus